Landal Rockingham Forest Wansford Rd
PE8 6FR Wansford
Contact park +44 (0) 1780 432250 guestservices@landal.co.uk Open plattegrond

Bereikbaarheid

Parkeren
Je kunt je auto parkeren bij of in de buurt van de accommodatie (afhankelijk van het gekozen type). Het specifieke aantal parkeerplaatsen per accommodatie lees je in de kenmerken van de accommodatie. Extra auto's parkeer je op de centrale parkeerplaats. 
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 

Aankomst & vertrek

Op de dag van aankomst vind een contactloze check-in plaats, zodra je lodge om 16.00 uur gereed is. De e-mail bevat je lodgenummer en de code van de sleutelkluis, zodat je toegang tot de lodge krijgt.

Als je op het park aankomt voordat de e-mail is verstuurd, kun je terecht in onze Bistro waar je vanaf 13.00 uur iets kunt eten en drinken terwijl je wacht.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:00 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.

Goed om te weten

Paspoort verplicht
Let op: naar het Verenigd Koninkrijk kun je momenteel alleen nog met een geldig paspoort reizen, een Europese identiteitskaart is voor deze reis niet geldig.
Wifi
In alle accommodaties kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Twee middelgrote honden zijn toegestaan in de huisdiertoegankelijke accommodaties. Selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties huisdieren zijn toegestaan, of kijk in de kenmerken van je accommodatie. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.
Opgemaakte bedden
Bedlinnen, opgemaakte bedden bij aankomst, een handdoekenpakket (twee handdoeken p.p.) en een badmat zijn bij je verblijf inbegrepen.
Geen kinderbedlinnen
Kinderbedlinnen is niet bij je verblijf inbegrepen, en ook niet aanwezig op het park.
Stopcontacten
Stopcontacten zijn in dit land anders dan wat je in Nederland gewend bent. Kijk hier wat voor stekker je nodig hebt en hoe je je reis verder voorbereidt. 
Kentekenregistratie
De toegang tot het park wordt gecontroleerd door automatische nummerplaatherkenning. Geef daarom voor aankomst op het park je kenteken door. De beste manier om dit te doen is via e-mail: reception@rockinghamforestpark.co.uk. Vergeet niet je reserveringsnummer in de e-mail te vermelden.
Barbecues
Het resort heeft een speciale BBQ/picknickplaats waar gasten wegwerp-BBQ's kunnen gebruiken.

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf