De strandvakantie kan beginnen

Het nieuwe Waterfront wordt direct aan het water gebouwd en is een hoogwaardige toevoeging aan de 45 bestaande bungalows op het park. Er worden luxueus ingerichte appartementen voor twee tot acht personen aangeboden. De boulevard die in 2019 wordt afgebouwd met restaurants, moderne winkels, een ontspannen beachclub en indoor speelplaats laat niets te wensen over. Let op: Het gehele waterfront aan de haven is nog in aanbouw. Uw appartement is helemaal af, maar er vinden nog wel bouwwerkzaamheden plaats. De faciliteiten zijn hierdoor nog niet beschikbaar. 
Plattegrond Waterfront

Promenade villa’s

De moderne villa’s aan de promenade zijn gebouwd met licht hout en hebben grote ramen, open terrassen en ruime balkons. De appartementen zijn perfect gelegen aan de Trave met zijn monding in de Oostzee. Het brede zandstrand ligt op slechts een paar minuten lopen.

Duinvilla’s

De charmante duinvilla’s met vijf vakantieappartementen per villa zullen vanaf 2019 worden gepresenteerd, gelegen in een duinlandschap van strandhaver en enkel verbonden door een houten stijger. De moderne accommodaties maken indruk met hun natuurlijke architectuur – licht hout, grote ramen en open terrassen en balkons. Alle appartementen zijn voorzien van stoom- en regendouches en grote balkons. De 8-persoons appartementen hebben ook een sauna voor extra comfort.

Bungalows dichtbij het strand

Wilt u tijdens uw verblijf op Landal Travemünde liever in een bungalow in Deense stijl verblijven?

Bekijk dan hier onze accommodaties.