Iedere ochtend verse broodjes

Bij Landal Volendam biedt niet alleen de accommodatie comfort, ook de broodjesservice draagt hieraan bij. ’s Avonds bestellen, de volgende dag vers brood bij het ontbijt. Dat is pas echt vakantie!

Rondje polder: huur een fiets

Heeft u zin in een actieve dag in de omgeving? Wandel even langs bij de receptie. Hier liggen diverse fietsroutes voor u klaar én kunt u fietsen huren. Wat dacht u van een mooie tocht langs het Markermeer. De omgeving telt tevens tal van graslanden en moerasvelden waar u via goed onderhouden fietspaden tussendoor kunt toeren. Met uitzicht op de koeien en schapen is een mooie picknicklocatie zo gevonden!
Fietsverhuur

Zwemmen: in het buitenbad of lekker overdekt

Een frisse duik in het Markermeer is natuurlijk een optie, ook ligt er naast het vakantiepark een openluchtzwembad: Recreatiecentrum Slobbeland. Inclusief grasveld en houten speeltoestellen, mét uitzicht op het Markemeer! In Volendam kunt u ook overdekt zwemmen in zwembad De Waterdam waar tevens een 50-meter buitenbad met duikkuil en buitenzwembad met glijbaan te vinden is. Waterpret gegarandeerd!

Uit eten nabij het park

Landal Volendam heeft op het park geen restaurant, maar er zijn voldoende mogelijkheden in de buurt. Zo ligt de jachthaven Marina Volendam op loopafstand waar het paviljoen heerlijke gerechten serveert met zicht op het meer. Het centrum van Volendam telt tal van restaurants, van typisch Hollandse gerechten tot de Aziatische en Italiaanse keuken. En natuurlijk fish & chips. Alvast eet smakelijk!

Visje vangen: VISpas mee!

Hengel mee? Het park telt een aantal steigers waar u kunt vissen in het Markermeer. Let op: vissen is alleen toegestaan met een geldige VISpas. Dit geldt niet alleen voor het Markermeer, maar ook voor de wateren van Volendam en regio. Kijk op visplanner.nl voor meer informatie.