Kerstmarkten

Ieder jaar rond kerst zijn er veel sfeervolle kerstmarkten in Nederland, België en vele andere landen te vinden. Deze kerstmarkten worden vaak gehouden in de openlucht, waardoor allerlei gezellige vuurtjes kunnen branden. Onder het genot van een heerlijke glühwijn kunt u langs de vele kraampjes met kerstartikelen wandelen.

Kerstmarkten in Nederland

In Nederland zijn veel verschillende kerstmarkten te vinden die u gemakkelijk vanuit één van de parken van Landal GreenParks kunt bezoeken. Beleef de sfeer en geniet van de mooiste kerstspullen. De sfeervolste kerstmarkten per regio staan alvast voor u in een overzicht.
Bekijk het overzicht

Kerstmarkten in België

Luik, Brussel en Brugge zijn zo maar wat plaatsen in België die met kerst extra gezellig zijn. In België worden elk jaar verschillende sfeervolle kerstmarkten gehouden waarbij de leukste kerstaccessoires aangeschaft kunnen worden. Alle sfeervolle kerstmarkten zijn voor u op een rijtje gezet. 
Bekijk het overzicht

Kerstmarkten in andere landen

In de buurt van onze parken in Denemarken, Duitsland en Oostenrijk zijn veel bijzondere en sfeervolle kerstmarkten te vinden. U kunt op deze markten allerlei kerstaccessoires kopen om alvast een echt kerstgevoel te krijgen. De mooiste kerstmarkten staan voor u op een rijtje.
Bekijk het overzicht

Meer lezen

Bekijk het geselecteerde artikel over de leukste kerstmarkten van deze winter.