Een lang weekend weg

Struinen in de bossen, wandelen langs de golven of een sportieve ronde op de fiets over de heidevelden: er is zoveel mooie natuur te ontdekken. En in de lentemaanden kleurt de natuur rijker dan ooit. Onze vakantieparken liggen er middenin. Zo wordt u ontspannen wakker en kunt u na een stevig ontbijtje erop uit. Er is genoeg te beleven op onze vakantieparken en daarbuiten. Ook het zwembad, de midgetgolfbaan nodigen u uit voor een ontspannen of sportief samenzijn.
    • Comfortabele accommodaties
    • Omgeven door voorjaarsbloemen
    • Zorgeloos boeken

    Boek uw verblijf in de periode van 21 tot 24 mei 2021 met korting en geniet samen van het Pinksterweekend. Bekijk de voorwaarden.

Vermaak tijdens Pinksteren

Comfortabele accommodaties

Onze accommodaties voelen aan als een thuis midden in de natuur en zijn het ideale vertrekpunt om de omgeving te ontdekken. Van comfort tot luxe bungalows.

De leukste activiteiten

Het Fun & Entertainment-team organiseert het hele jaar door activiteiten. De kids ontmoeten nieuwe vriendjes en beleven binnen- en buitenpret. En Bollo? Die is ook van de partij!

Buitenpret

Van midgetgolfen tot tennissen en ravotten in de speeltuin. Ook de airtrampoline is favoriet bij de kids! En papa en mama kijken op een afstandje toe in het zonnetje.

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Boek uw Pinksterverblijf

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
vr 21 mei 2021
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel