Nieuw bij Landal

We vergoten jouw vakantieplezier en zorgen voor ruime keuze in ons aanbod.

We zorgen voor moderne en frisse faciliteiten voor jouw vakantie.

We verbeteren bestaande faciliteiten en bouwen fraaie nieuwe. 

Nieuwe avontuurlijke bestemming

Slapen in een tent, midden in de natuur, maar toch van alle gemakken voorzien zijn? Dat kan op ons nieuwe park: Landal Glamping Neufchâteau. Hier verblijf je midden in het bos, maar heb je wel het gemak van een keukenblok, eigen badkamer met wc en comfortabele bedden. De kinderen bouwen hutten en spelen een potje voetbal terwijl jullie tot rust komen op de overdekte veranda. Kom de Ardennen ontdekken!
Bekijk Landal Neufchâteau

Op vakantie in Nederland

Bij het brinkdorp Westerbork Midden-Drenthe, worden 114 hoogwaardige recreatiewoningen gebouwd op ruime percelen met een eigen strand en fraai uitzicht over het water. Op het park, waar waterpret centraal staat, is genoeg te beleven voor het hele gezin.

Op Landal Waterpark De Alde Feanen is het genieten van een vakantie aan het Friese water. Weidse uitzichten, prachtige luchten, rust en ruimte. Hier word je wakker met het geluid van het ruisen van het riet en de ganzen die voorbij vliegen. Het water is altijd dichtbij, je vaart zo de open Friese wateren op.

Tussen het pittoreske Bloksyl en het bekende Giethoorn worden 109 duurzame en energie neutrale woningen gebouwd met zicht op het water. Op en bij het park zijn faciliteiten als een receptie, openlucht zwembad, speeltuin, fiets- en bootverhuur.
OKE Indoorspeelparadijs De Boerderij
Nieuw op Landal Orveltermarke
Op Landal Orveltermarke is De Boerderij geopend, een gigantische indoorspeelboerderij. Met een mega speeltoren, klimwand, levend ganzenbord, bowlingbaan, pannakooi en gloednieuwe animatieruimte is er voor iedere leeftijd altijd wat te beleven, ook bij slecht weer. Dit project is mede mogelijk gemaakt met subsidie van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling

Interactieve waterplayground

Glijbanen en fonteinen in overvloed in de interactieve waterplayground op Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant. En met het stoere surfeiland ‘Surfers Splash Bay’ is dit klimparadijs vol waterspeelelementen dé vakantiebestemming voor echte waterraten. De nieuwe waterplayground maakt onderdeel uit van het subtropisch zwemparadijs. Waterpret voor jong & oud!
Landal Het VennenbosSubtropisch zwemparadijs

Nieuw! NXT LVL op Landal Hoog Vaals

Een ware entertainmenthal waar je kunt lasergamen en voetballen en de gekste sprongen maakt op het basketbalveld met verende vloer: dat is de NXT LVL activiteitenhal. Speel een potje Freedom Gaming en ga klauterend op zoek naar de prestigieuze Pods. 
Landal Hoog Vaals

Innovatieve Landal Adventure game

Kinderen kunnen nu op digitale ontdekkingstocht op onze vakantieparken met de innovatieve Landal Adventure game. Verzamel alle grondstoffen op het park, bouw de mooiste boomhut en bekijk het resultaat in augmented reality. 
Deel samen met de kids hun creatie via #ontdeklandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg. Kijk voor meer informatie op de Landal Adventure pagina en download de app!