Duurzame verlichting op Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Genieten van de donkerte en eindeloos sterren kijken. Dat doe je op Landal Ouddorp Duin! Hier is bewust gekozen voor parkverlichting in de vorm van houten paaltjes met een lampje dat alleen op het looppad schijnt. En de energie daarvoor? Die komt van de zon!

Bovenop het paaltje zit een mini zonnepaneel die ervoor zorgt dat er ‘s avonds genoeg licht is om veilig je hond uit te laten of de weg terug te vinden naar je huisje na een diner in het parkrestaurant.

Marit Mulder, parkmanager, vertelt je over de kracht van de nacht: “Overal waar je komt is kunstlicht. Op straat, op de snelweg, binnen. En dat terwijl ons bioritme het donker juist nodig heeft. Daarom houden we het ‘s nachts donker op het park. Dat is goed voor jou, maar zeker ook voor de dieren. Naast de solarverlichting, zie je het licht van de vuurtoren. En van de maan natuurlijk!

Een verlichte toekomst
Kom je slapen aan zee?

Boek jouw verblijf op Landal Strand Resort Ouddorp Duin en beleef het zelf. Door op een heldere avond een wandelingetje te maken over het park. Verwonder je over de sterrenhemel, laat je meevoeren met het geluid van de golven en zie de vuurtoren met perfecte regelmaat blinken.

Ontdek het park