Duurzame vakantiewoningen op Landal Elfstedenhart

Landal Elfstedenhart is gelegen in het hart van Friesland, aan de Elfstedenroute en vlakbij de Waddenzee. Weidse vergezichten, boerderijen, water en prachtige natuur: hier kom je echt tot rust. Hier bouwen we in samenwerking met ‘Woody World’ aan 59 duurzame, vrijstaande vakantiewoningen.

Deze houten woningen zijn uitstekend geïsoleerd, gasvrij en elke woning heeft een duurzame warmtepomp. De gevels bekleden we met verduurzaamd hout en het dak met betonnen pannen. Daarnaast bouwen we aan een duurzaam centrumgebouw waar gasten de receptie kunnen bezoeken en kinderen kunnen spelen in het indoorspeelparadijs. Op het dak plaatsen we zonnepanelen, zodat we hier ook duurzame energie van kunnen gebruiken. Tijdens een verblijf in de duurzame, vrijstaande houten vakantiewoningen ervaar je het gevoel van vrijheid en voel je de verbinding met de natuur. 

Bram van Arkel, Commercieel directeur Woody World: "De woningen van Landal Elfstedenhart hebben een uniek ontwerp. Alle aspecten van een houtenskeletbouwwoning zijn uitgewerkt, wat zorgt voor een natuurlijke sfeer. De woningen zijn modulair opgebouwd en zouden ook weer gedemonteerd en hergebruikt kunnen worden. Dit draagt in hoge mate bij aan de circulariteit van de woning."

Verblijf in een duurzame woning