Laat je bedienen door onze robots

Onze medewerkers maken voor onze gast het verschil. Om werkzaamheden duurzamer te maken en de gezondheid van de medewerker op één te zetten ondersteunen robots met het zware werk. Heb jij je wel eens laten bedienen door robots? Op meerdere parken van Landal kun je deze ervaring nu opdoen. De robotvrienden helpen ons een handje in de restaurants op onze parken. Op dit moment zetten we versterking van de robots in op 11 Nederlandse, 5 Duitse en 3 Deense parken.

Ontmoet Bella Bot en Hola Bot

Bella helpt ons met het serveren van het eten. In de keuken zetten we de borden op Bella en geven aan naar welke tafel ze moet gaan. Zij brengt ze op een vaste plek, in de buurt van de tafel. Een medewerker van de bediening pakt dan de gerechten en serveert ze vanaf die plek uit aan tafel. Hola bot brengt de vuile vaat naar de spoelkeuken, nadat een medewerker de vuile vaat op de bot heeft gezet. Onze medewerkers hoeven zo niet te lopen met volgeladen, zware dienbladen. Handig toch? We horen je denken: zoiets wil ik ook thuis!

Veel gasten en vooral kinderen reageren positief op de robots. Ze gaan er mee op de foto en maken filmpjes. Wanneer kom jij kennismaken?

Zijn robots de toekomst?
Ontmoet Bella Bot en Hola Bot op een van onze parken