OERRR Beleefkaarten

‘s Ochtends word je wakker in een vakantiehuis midden in de duinen. Je bent op Landal Sluftervallei, op Texel! De kids zijn al vroeg op en staan te trappelen om eropuit te gaan. Hier in de omgeving is namelijk zoveel te ontdekken. We helpen jou en je kinderen graag op weg. Met de Survivaltocht van OERRR bijvoorbeeld, die dwars door de duinen trekt!

Spelenderwijs leren
Landal biedt in samenwerking met natuurmonumenten de OERRR Beleefkaarten en OERRR Ontdekkaarten aan. Ze liggen bij de receptie en afhankelijk van de ligging van het vakantiepark zie je hier andere thema’s op terug. Zo ga je op zoek naar zilvermeeuw, de mossel en de aalscholver aan zee. Ben je op vakantie in het bos, dan zijn de kaarten daarop afgestemd. Kinderen leren zo spelenderwijs meer over de natuur.

OERRR Survivaltocht

Geert Kullberg, Fun & Entertainment manager op Landal Sluftervallei vertelt: “Zo hebben wij de OERRR Survivaltocht geïntroduceerd. Hierbij gaan wij als Fun & Entertainment team samen met de kinderen de duinen in. We rollen door het zand, leren knopen maken en we spelen gecamoufleerd verstoppetje. Dat je vies wordt is zeker, maar dat is natuurlijk extra leuk in de natuur!”

Voor wie wil knutselen in de eigen bungalow zijn er de OERRR Ontdekkaarten. Geert: “Dit zijn kaarten die gratis meegenomen kunnen worden en ieder seizoen veranderen. In de lente knutsel je een bijtje en in de herfst een stoere spin!”

Kom zelf de natuur ontdekken