Duurzaam laden met de solar carport

Je auto opladen met energie van de zon! Op Landal Aelderholt kan dat. Je parkeert je auto onder de solar carport. Op het dak van deze carport liggen zonnepanelen die energie opwekken voor jouw elektrische auto. En de teveel aan opgewekte energie? Die wordt gebruikt voor de centrale faciliteiten. Om het licht te laten branden in het parkrestaurant bijvoorbeeld.

Boek een park met laadpalen
Anneke Mezger, Director Facilities & Projects: “Steeds meer gasten komen met een elektrische auto en de behoefte naar laadfaciliteiten neemt dan ook toe. Daarom is er nu de mogelijkheid om op de website een park te selecteren met laadmogelijkheid voor jouw auto. Wie zoekt naar een park of accommodatie kan het filter Laadpaal voor elektrische auto’s gebruiken. Daarnaast breiden we de laadfaciliteiten op onze parken steeds verder uit. Kom je zelf op vakantie op een van onze parken en is jouw elektrische auto volgeladen? Rijd hem dan naar een parkeerplek zonder laadstation en maak de laadplek vrij. Zo kunnen meer gasten profiteren van de energie van de zon.”

Anneke vertelt over duurzaam laden
Elektrisch vervoer op onze parken

Bij Landal rijden wij zelf volledig elektrisch en zo gebruiken we geen fossiele brandstoffen. Bijkomend voordeel is dat het ‘s ochtends lekker rustig is als we langs rijden, zodat jij kunt uitslapen!

Kom opladen bij Landal