Samen met Too Good To Go tegen voedselverspilling

Wist je dat er wereldwijd in totaal meer dan 1/3 van eten wordt verspild? Wij zijn tegen deze voedselverspilling, jij toch ook? Daarom bieden we producten waarvan de houdbaarheidsdatum nadert met korting aan via de app van Too Good To Go.

Zo heb je voor een leuke prijs spullen in je (vakantie)huis, in plaats van dat het wordt weggegooid. Je kunt een magicbox in de middag of avond ophalen. En wat je krijgt, dat is elke keer weer een verrassing! Denk aan brood, fruit, groenten, zuivelproducten en/of beleg. Bijna al onze Nederlandse parken doen mee aan dit initiatief.

Een resultaat waar we trots op zijn: in de tweede helft van 2021 hebben we in totaal al 1754 maaltijden gered en de uitstoot van 4385 kg CO2 voorkomen! Ook onze parken in België, Duitsland en Denemarken doen mee aan dit mooie initiatief. Zo hopen we om samen nog meer maaltijden te redden van de vuilnisbak. Verblijf je binnenkort op een van onze parken? Vergeet dan niet om de Too Good To Go-app te downloaden, laat je verrassen en help mee tegen voedselverspilling!