Verrassend groen leven

Aan de basis van onze samenwerking met Greenchoice ligt de gemeenschappelijke duurzaamheidsambitie. We willen gasten bewust laten genieten van het groen om ons heen en we willen samen Nederland een stukje groener maken.

Én mensen inspireren om ook thuis aan de slag te gaan met maatregelen voor duurzame energie.
Video: hoe kan ik wonen zonder aardgas?

Groene make-over

Aardgasvrij wonen - hoe is dat nou in het echt? Dat wilden wij, Greenchoice en Landal GreenParks, uitproberen. Om zelf van te leren, maar vooral ook om onze gasten en klanten te inspireren. We hebben bestaande bungalows op Landal Twenhaarsveld uit 1985 aardgasvrij gemaakt in drie stappen. Ook weten hoe? En hoe u hier ook thuis mee aan de slag kunt?
Aardgasvrij in drie stappenBeluister de podcast over deze inspiratiebungalows

100% duurzame energie

Sinds 2015 heeft Landal GreenParks op alle Nederlandse parken groene energie. We nemen de energie af van onze partner Greenchoice. Greenchoice levert 100% Nederlandse windenergie. Zo maken we samen Nederland een stukje groener. Wilt u thuis ook zelf aan de slag met duurzame energie? Bekijk de opties via greenchoice.nl/verrassendgroenleven.

Verwarm uw huis met een warmtepomp

Een hybride-warmtepomp zorgt ervoor dat de cv-ketel minder hoeft te verwarmen, en er dus veel minder gas nodig is voor het verwarmen van uw huis. De gasbesparing kan tot wel 60% oplopen. Goed voor uw portemonnee én de aarde! Lees meer over de voordelen van een warmtepomp en hoeveel u kunt besparen op greenchoice.nl/besparen/warmtepomp.

Zelf energie opwekken met zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw eigen dak produceert u zelf duurzame groene energie. Op deze manier hoeft u minder stroom af te nemen van uw energieleverancier en bespaart u dus op uw woonlasten. Ieder jaar komen er duizenden nieuwe stroomproducenten bij. Wilt u weten hoeveel uw dak oplevert, doe dan de gratis Dakscan op greenchoicezon.nl.

Voordeel bij Greenchoice speciaal voor gasten van Landal

Stap nu over naar Greenchoice en profiteer van een extra voordelig tarief en gratis BOKS Live!
  • Nederlandse windstroom en bosgecompenseerd gas
  • Gratis BOKS Live ter waarde van € 50
  • Altijd scherpe tarieven
  • Verkozen tot klantvriendelijkste energieleverancier
Over BOKS Live

Nieuwsgierig geworden?

Ervaar zelf hoe het is om aardgasvrij te wonen en boek een verblijf in een aardgasvrije bungalow. Tijdens de hele maand oktober verbleven bloggers en vloggers in deze inspiratiebungalows op Landal Twenhaarsveld. Lees hieronder hun ervaringen:

Houd deze pagina in de gaten voor meer ervaringen.